Mi volimo automobile, puno znamo o njima i godinama se njima bavimo, popravljamo ih, unapređujemo, vozimo, mazimo i pazimo. Vođeni krilaticom mudrog Konfučija „Izaberi posao koji voliš i nećeš morati da radiš ni dana u životu“ odlučili smo da hobi pretvorimo u posao.
Stoga, budite uvereni da smo svom poslu izuzeto posvećeni i da dajemo sve od sebe da Vi, kao naši kupci budete zadovoljni, verni našoj prodavnici i sa zadovoljstvom nas preporučujete porodici i prijateljima.

Poručite odmah

Šta nas čini drugačijim

Trajno visok kvalitet usluga

Želimo da nastavite da sarađujete sa nama, zato svoj posao radimo kako treba. Uvek!

Ženski pristup muškom poslu

Bolja organizacija i koordinacija, multi-tasking i ljubaznost za zadovoljne mušterije i odlično korisničko iskustvo.

Podrška snažnih muških ruku

Za svaki slučaj, upite i porudžbine proveravaju pouzdane muške figure, jer žene ipak na automobilima najbolje razlikuju boje. :-)

Zašto Galimoto

SVI AUTO DELOVI NA JEDNOM MESTU

SVI AUTO DELOVI NA JEDNOM MESTU

Za Vas pretražujemo celokupno tržište auto delova u Srbiji i šaljemo ponudu prilagođenu Vašim potrebama. Ukoliko deo koji Vam je potreban ne uspemo da pronađemo u Srbiji, poručujemo ga iz inostranstva.
NAJBOLJE CENE

NAJBOLJE CENE

I Vama i nama je važno da cene delova budu pristupačne. Mi se trudimo da budu najbolje koje možete pronaći. U tome nam pomažu veliko iskustvo, povezanost sa svim domaćim veleprodajama, kontakti u inostranstvu i dobra reputacija.
FLEKSIBILNO RADNO VREME

FLEKSIBILNO RADNO VREME

Jasno nam je da većina naših kupaca pre podne radi, zato smo odlučili da naše radno vreme prilagodimo Vama. Delove možete poručiti i preuzeti i popodne i uveče. I mi ponekad spavamo i završavamo neka svoja posla, tako da smo sigurni da ćete imati razumevanja ukoliko Vam se ne javimo na telefon, ali očekujte naš povratni poziv.

Budite u toku sa novostima i popustima

Prijavite se na naš Newsletter za obaveštenja o aktuelnim ponudama i poneki zanimljiv tekstić o automobilima.

Obećavamo da Vam nećemo slati gomilu dosadnih e-mail poruka, a možete se odjaviti u svakom trenutku.